Företagsyoga i Stockholm – yoga på jobbet


Enkel och hållbar träning

Företagsyoga blir den perfekta arbetspausen och ett smart sätt att ta träning och stresshantering till er.

Yoga på jobbet ger er både mental och fysisk träning och är enkelt att komma igång med – ni behöver inte så mycket utrustning och många positioner är lätta att lära sig. Yoga är också ett effektivt verktyg för stresshantering som ger er en naturlig paus under dagen eller blir en skön start på arbetsdagen.

 

Hur funkar yoga på jobbet?

Jag kommer till er och den lokal ni valt att vara i. Mattor beställer ni in. Jag tar med eventuell bakgrundsmusik. Passet anpassas utifrån gruppens förkunskaper och utveckling och innehåller alltid olika styrkeövningar kombinerat med balans, rörlighet, avslappning och andning för att ge er en bra genomgång av hela kroppen och samtidigt skapa lugn och närvaro.

Vi håller igång i 30, 45 eller 60 minuter. Varje pass innehåller oftast en inledning med andningsövningar och fortsätter med både stående och sittande positioner med styrka och balans i olika flöden och kombinationer. Vi avslutar med avslappning i några minuter.

Yogaformen är Hatha yoga, en av de vanligaste typerna av yoga. Den är mjuk och lugn och positioner görs inte i någon bestämd ordning. Syftet är att skapa balans i sinnena via kroppen och andningen.

 

Yogamattor och ombyte

Mattor kan ni beställa på egen hand eller så hjälper jag er. En enklare yogamatta som passar de flesta kostar ca 200 kr exkl. moms.

Räkna med att ni blir varma, ha med bekväma kläder och ett ombyte.

 

Lokal

Ni behöver ha en lokal att vara i, det kan vara inomhus eller utomhus beroende på väder, säsong och andra förutsättningar.

 

Prova på först

Prova på en gång för att se om det är något för er. Första passet är relativt enkelt och prestigelöst. Ni kommer också få lära er en hel del av de vanligaste positionerna och få kunskap om yoga som träningsform.

 

Skicka ett meddelande och berätta vad ni hade tänkt er