Om mig som instruktör


För mig skapar yoga balans i vardagen. Förutom den fysiska styrka och rörlighet man får så skapas också en motståndskraft mot stress.

Jag har utövat yoga i flera år och lär och utvecklar mig fortfarande. Det är lite det som är charmen med yoga. Något du inte klarade igår, klarar du idag. Blev licenserad yogainstruktör via SAFE Education för några år sedan och har sedan dess lett klasser på gym och ute på företag vid sidan av jobb inom digital marknadsföring.

För mig är yoga ett effektivt sätt att hantera stress i vardagen och ett bra komplement till annan typ av konditionsträning som till exempel löpning eller simning. Yoga är också träningsform där man ständigt utvecklas. För att inte tala om de lugnande effekterna yoga har.

Jag är övertygad om att yoga kan skapa bättre balans i våra arbetsliv idag när många är stressade.

Yoga på jobbet med mig som ledare ger er en timmes skön träning av kropp och psyke där ni efteråt känner ett lugn som spritt sig – redo att möta dagens utmaningar igen! Kanske har ni också lite träningsvärk dagen efter.

Jag är mån om rätt teknik i olika övningar men framför allt att alla är med utifrån sin egen förmåga och dagsform. Jag vill att yoga ska inkludera alla.

Välkomna att höra av er!

/Anna